Lems & Lems App

Als ondernemer is het van groot belang dat u op de hoogte blijft van de verschillende ontwikkelingen. Ook al heeft u ons niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak met ons maken en houden wij u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn.

Informatie op maat

De App stelt u in staat een persoonlijk berichtenprofiel samen te stellen gebaseerd op de doelgroep, sector of interessegebieden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van artikelen en informatie die specifiek voor u van toepassing zijn. Zo blijft u met een Swype over het beeldscherm makkelijk op de hoogte van de laatste relevante informatie!Wat zijn de mogelijkheden?

Wij zorgen dat door middel van artikelen en nieuwsbrieven de informatie in de App up-to-date blijft. Het is ook mogelijk om u via de App aan te melden voor onze Lems & Lems nieuwsbrief. Deze ontvangt u ieder kwartaal per mail en is tevens beschikbaar via onze App en de website. Zo kunt u vanuit de luie stoel

met uw smartphone of tablet het laatste nieuws makkelijk nalezen. Naast de nodige informatie die de App u biedt bevat het ook een aantal handige opties, zoals de BTW alert. Om boetes te voorkomen is het noodzakelijk dat de administratie op tijd ter verwerking bij ons aanwezig is. Wanneer u de App heeft gedownload zal deze u door middel van een pop-up erop attent maken dat het de hoogste tijd is! In de App vindt u ook een bijtellingscalculator en handige video’s waarin de werking van onze software van Unit4 duidelijk wordt uitgelegd. Tevens kunt u via de App, als voorbereiding op uw bezoek aan ons kantoor, ook alle noodzakelijke documenten direct naar Lems & Lems verzenden en bij vragen direct contact met ons opnemen!Maak hier direct uw afspraak!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan aan het begin van elk kwartaal via de mail Fiscaal Actueel.

Bekijk hier de voorgaande nieuwsbrieven