Diensten

Het voeren van een administratie kan een behoorlijke klus zijn. Naast het tijdsaspect kost de huidige (fiscale-) regelgeving vaak de nodige hoofdbrekens. Lems & Lems neemt u graag (een deel van) uw administratieve en fiscale zaken uit handen. Bovendien denken wij mee over de juiste koers van uw bedrijf.

Wat doen wij voor u?

Uiteraard helpen wij bij de reguliere werkzaamheden zoals het verwerken van de financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiften. Maar wij doen meer! Wij begeleiden starters, geven fiscaal advies en denken proactief mee met uw onderneming. Niet alleen het bespreken van de jaarcijfers vinden wij belangrijk, ook de toekomst van uw bedrijf. Wat is de tendens binnen uw branche? Op welke kosten en uitgaven kunt u besparen? Hoe haalt u meer rendement uit uw bedrijf zonder uw uurtarief te verhogen? Kortom: wij staan u bij met raad en daad!

Een greep uit onze diensten:

Uw voordeel?

Uw administratie wordt snel en efficiënt verwerkt met de moderne en complete software van UNIT4. Zo bespaart u tijd en geld. Zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw onderneming. Wéét hoe uw bedrijf er financieel voorstaat en hoe u beslissingen kunt nemen op grond van de juiste financiële informatie. Zodat u adequaat kunt reageren op trends en ontwikkelingen in uw branche.

Waarom Lems & Lems?

  • Rust op administratief vlak
  • Uw boekhouding up-to-date
  • Proactief ondernemen
  • Optimaal rendement uit uw bedrijf
  • Op de hoogte van brancheontwikkelingen
  • Beslissingen nemen op basis van de juiste financiële informatie
  • Sparringpartner op gebied van management en strategie
  • Raad en daad om de hoek

Maak hier direct uw afspraak!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan aan het begin van elk kwartaal via de mail Fiscaal Actueel.

Bekijk hier de voorgaande nieuwsbrieven