Jaarrekeningen

Ook goed op de hoogte blijven van uw cijfers en resultaten? Met een financieel eindverslag weet u haarfijn wat uw bedrijf heeft bereikt. Tevens krijgt u nieuwe inzichten in de financiële toekomst van uw onderneming. In een persoonlijk gesprek beoordelen wij samen met u de behaalde cijfers, wordt de toekomst van uw bedrijf besproken en wordt gekeken waar u nog financieel voordeel kunt behalen.

Waarom een persoonlijk gesprek over uw jaarrekening?

Lems & Lems voelt zich persoonlijk betrokken bij uw onderneming. Dus ook bij de jaarcijfers. Wij willen het optimale uit uw bedrijf halen. Wanneer wij mogelijkheden zien waar u financieel en fiscaal voordeel uit kunt halen, bespreken wij die graag met u.

Interactief eindejaarsgesprek

Vanaf maart 2015 doen wij het eindejaarsgesprek op interactieve wijze. Via ons grote touchscreen scherm kunnen we u laten zien wat de behaalde resultaten zijn. Na afloop weet u waar uw onderneming financieel staat en hoe u meer rendement kunt behalen. Dit stelt u in staat de juiste beslissingen te nemen.

In het gesprek bespreken wij o.a.:

  • Wat de veranderingen in uw branche concreet voor uw bedrijf betekenen
  • Welk rendement u uit uw bedrijf kunt halen zonder uw uurtarief te verhogen
  • Welke fiscale besparingen mogelijk zijn
  • Of én in welke kosten en uitgaven gesneden kan worden
  • Of u recht heeft op subsidies en toeslagen
  • Of u alle toeslagen optimaal benut

Maak hier direct uw afspraak!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan aan het begin van elk kwartaal via de mail Fiscaal Actueel.

Bekijk hier de voorgaande nieuwsbrieven