Beroepsorganisaties

Lems & Lems is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, twee landelijk gerenommeerde beroepsverenigingen binnen onze branche. Door strikte toelatingseisen zijn deze lidmaatschappen als keurmerk maatschappelijk breed erkend.

Register Belastingadviseurs (RB)

Sinds 1969 zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Dit is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB biedt een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan om vakkennis up-to-date te houden en te verdiepen met actuele, praktijkgerichte en interactieve cursussen.

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB)

Vanaf 2000 zijn wij gecertificeerd lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Het dienstenpakket van NOAB bevat onder meer een uitgebreid educatieprogramma, kennisdeling, advies en ondersteuning. Lems & Lems is daardoor volledig op de hoogte van ins en outs in de financiële en fiscale wereld.

Uw voordelen:

  • Als gecertificeerd belastingadviseur is onze kennis up-to-date door de verplichte Permanent Educatie middels seminars, congressen, regiobijeenkomsten en het digitaal bijhouden van vakliteratuur.
  • Onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied.
  • Op de hoogte gehouden worden van recente wetswijzigingen en jurisprudentie door een online database van onder andere Fiscanet.
  • Goede contacten met de Belastingdienst

Wij hanteren de NOAB-leveringsvoorwaarden:

Maak hier direct uw afspraak!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen in de financiële en fiscale wereld? Meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan aan het begin van elk kwartaal via de mail Fiscaal Actueel.

Bekijk hier de voorgaande nieuwsbrieven